Welcome to Dentapolitan, We Care About Your Smile !

Tko smo mi?

Mi smo Dentapolitan

Moderna stomatološka ordinacija specijalizirana za naprednu dijagnostiku i liječenje zubnih bolesti. Jamčimo sveobuhvatnu dijagnozu i nudimo razne stomatološke usluge, kirurške zahvate i estetske stomatološke usluge.

Bostancı

Prva stomatološka bolnica, otvorena 2013. godine, počela je s radom u Bostanciju. Pruža usluge sa svojim akademskim osobljem koje se sastoji od svih grana stomatologije, 15 kompletnih stomatoloških jedinica u modernoj zgradi na 6 katova. Stomatološka bolnica Bostanci svojim vrijednim pacijentima nudi 3D dentalnu tomografiju i druge mogućnosti radioloških pregleda stomatologije. Stomatološka bolnica Dentapolitan Bostanci; Pruža usluge 7 dana u tjednu sa svojim stručnim liječničkim osobljem, naprednom medicinskom tehnologijom, potpuno opremljenim jedinicama za dijagnostiku i liječenje, modernom arhitekturom usmjerenom na sigurnost pacijenata i strukturom dizajniranom za sve potrebe klijenata.

Podružnica Bostanci; Nalazi se na metro liniji za Kadikoy pored raskrižja kod mosta Bostancı na putu E5. Također nudi dovoljno mjesta za parkiranje, kao i usluge parkiranja.

Ümraniye

2014. godine, na veliku potražnju, druga stomatološka bolnica Dentapolitan počela je sa radom u Umraniyeu. Pruža usluge svojim akademskim osobljem koje se sastoji iz svih grana stomatologije, 13 kompletnih stomatoloških jedinica i moderne zgrade na 6 katova. Svojim cijenjenim pacijentima nudi mogućnosti digitalnog panoramskog i radiološkog pregleda. Stomatološka bolnica Dentapolitan Umraniye; Pruža usluge 7 dana u tjednu sa svojim stručnim liječničkim osobljem, naprednom medicinskom tehnologijom, potpuno opremljenim jedinicama za dijagnostiku i liječenje, modernom arhitekturom usmjerenom na sigurnost pacijenata i strukturom dizajniranom za sve potrebe klijenata.

Podružnica Umraniye; Na liniji metroa za Uskudar udaljena je 600 metara od stanice Yamanevler, na raskrižju Kucuksu na putu Camlica-Sile. Postoji i prostor za parking.

 • Friendly Doctors
 • Comfortable Clinics
 • Accessible
 • Family friend
 • Easy to Access
 • Short Term Treatment
 • Surprise Discounts
 • Satisfaction Guarantee
 • Digital 3D X-Ray
 • Modern Equipment
 • High Quality Materials
 • Laser Dentistry

Çekmeköy

U 2017. godini, uz sve veće zahtjeve, treća stomatološka bolnica Dentapolitan počela je sa radom u Cekmekoyu. Pruža usluge svojim akademskim osobljem koje se sastoji iz svih grana stomatologije, 16 stomatoloških jedinica punog spektra, 2 operacijske sale za opću anesteziju i jedinice za sedaciju, 1 konferencijske dvorane i moderne zgrade na 7 katova. Stomatološka bolnica Cekmekoy svojim vrijednim pacijentima nudi 3D dentalnu tomografiju i druge mogućnosti radioloških pregleda u stomatologiji. Stomatološka bolnica Dentapolitan Cekmekoy; Pruža usluge 7 dana u tjednu sa svojim stručnim liječničkim osobljem, naprednom medicinskom tehnologijom, potpuno opremljenim jedinicama za dijagnostiku i liječenje, modernom arhitekturom usmjerenom na sigurnost pacijenata i strukturom dizajniranom za sve potrebe klijenata.

Za razliku od drugih podružnica Dentapolitan Çekmeköy Dental Hospital; Za pedijatrijske bolesnike, pacijente s mentalnom retardacijom, pacijente s izrazitim strahom, bolesnike s gaganjem i refleksom mučnine, svi zahvati stomatološkog liječenja provode se profesionalno sa anestezijom odjednom uz opću anesteziju ili Sedacijom.

Podružnica Cekmekoy; Linija metroa za Uskudar udaljena je otprilike 200 metara od stanice Cekmekoy, na autocesti za Sile, preko puta trgovačkog centra Metrogarden. Osim toga, pacijentima koji dolaze svojim vozilima osiguran je parking.

Pendik

Nakon intenzivnih zahtjeva u regiji 2019 godine počela je sa radom naša četvrta i najnovija podružnica Stomatološka bolnica Dentapolitan u Pendiku. Pruža usluge svojim akademskim osobljem koje se sastoji iz svih grana stomatologije, kompletnih 7 stomatoloških jedinica i moderne zgrade na 4 kata. To je jedina stomatološka klinika sa akademskim osobljem u Pendiku. Stomatološka bolnica Pendik svojim vrijednim pacijentima nudi 3D Dentalnu tomografiju i druge mogućnosti radioloških pregleda stomatologije. Stomatološka bolnica Dentapolitan Pendik; Pruža usluge 7 dana u tjednu sa svojim stručnim liječničkim osobljem, naprednom medicinskom tehnologijom, potpuno opremljenim jedinicama za dijagnostiku i liječenje, modernom arhitekturom usmjerenom na sigurnost pacijenata i strukturom dizajniranom za sve potrebe klijenata.

Podružnica Pendik; Udaljena je 3 minute hoda od stanice Pendik koristeći izlaz 3 ili 4 metroom, 3 minute hoda do Pendik mosta preko puta E5, 1 km od Pendik IDO pristaništa, 700 metara od stanice brzog vlaka i Marmaraya. Osim toga, pacijentima koji dolaze svojim vozilima osiguran je parking.

Our Mission

As Dentapolitan oral and dental health polyclinic, to provide oral and dental health services to patients in all dentistry specialties at international standards, using the latest technological opportunities.

Our Vision

To be an exemplary diagnosis and treatment center in the field of oral and dental health, taking international scientific studies as a reference, in our country and internationally. As Dentapolitan Dental Hospitals, we care about your smile